Hyvinvointia tukien, Tiedettä hyödyntäen, Selkeästi viestien

Hei! Olen Milla Maaria Kansanoja, psykologi ja mielen ymmärryksen asiantuntija. Olen erityisen kiinnostunut siitä psykologisesta tiedosta, joka koskee meidän jokaisen arkipäivää ja hyvinvointia. Elämänlaadun parantamista.

Olen tavannut urallani satoja ihmisiä psykologin ja valmentajan roolissa. Koen nämä roolit etuoikeutena. On todella palkitsevaa päästä kulkemaan ihmisten rinnalla pieni pala heidän matkaansa ja auttaa heitä ymmärtämään ja hyväksymään omaa tarinaansa uusilla tavoilla. Tykkään psykologityön hieman ‘salapoliisimaisesta’ luonteesta, jossa oivaltavilla kysymyksillä ja kattavalla tilannekartoituksella alkaa löytyä niitä tekijöitä, jotka selittävät nykytilannetta. On aina mahtavaa huomata ja kuulla se muutos ihmisten olemuksessa ja ajatuksissa, kun he oivaltavat merkittäviä asioita itsestään ja alkavat voida paremmin.

Olen vuorovaikutuksessa aktiivinen ja suorapuheinen. Vedän asioita yhteen ja nostan pointteja esiin, jotta voimme yhdessä tarkastella niitä. Haluan, että asiakkaallani on sellainen olo, että hän on tullut kuulluksi ja hänen asiaansa on perehdytty kunnolla. Haluan, että jokainen asiakkaani saa jokaisella käynnillä oivalluksia itsestään ja tilanteestaan. Jos etsit hiljaista ja passiivista kuulijaa, olet väärässä paikassa.

Tavoitteeni kouluttajana on lisätä tietoa niistä psykologiatieteen aiheista, jotka koskettavat meitä kaikkia. Haluan tuoda mielen hyvinvoinnin osaksi meidän kaikkien arkea. Puhun rehellisesti, suoraan ja ymmärrettävästi niin asiakastyössä, kehitystyössä kuin koulutuksissakin.

 

 

%d